• Gratis verzending vanaf €50,-
 • Dagelijkse verzending
 • Veilig winkelen en betalen
 • Altijd als een cadeautje verpakt
Home » Klantenservice » Promoten

Promotor worden van Jewellery by Chantal


Hoe meld je je aan?

Ben jij actief op sociale media? Denk hierbij aan Instagram, Facebook en/of TikTok. Lees dan snel verder hoe jij je kunt aanmelden om promotor te worden van Jewellery by Chantal.  

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar klantenservice@jewellerybychantal.nl met je naam, leeftijd, emailadres en je sociale media accounts. In het bericht vermeld je ook in het kort wie je bent, wat je doet en waarom je graag promotor van Jewellery by Chantal wilt worden. Heb je al eens eerder besteld bij ons? Geef dat aan in de email want je maakt dan meer kans om promotor te worden.

Binnen twéé weken ontvang je een bericht via Instagram met het nieuws of je promotor mag worden van Jewellery by Chantal! Spannend…

 

Hoe werkt het?

Heb je een berichtje ontvangen met het goede nieuws dat je promotor mag worden van Jewellery by Chantal? Wat leuk, gefeliciteerd!

Dan is het nu tijd om actie te nemen. Je ontvangt van ons een kortingscode die twee maanden geldig is. Deze kan je delen met je volgers, familie, vrienden, en bekenden. Uiteraard ontvang je zelf ook een unieke kortingscode die je zelf kan gebruiken voor jouw bestelling bij Jewellery by Chantal. 

Als je al eerder leuke item(s) besteld hebt bij ons dan kan je meteen aan de slag met leuke foto’s maken voor bijvoorbeeld Instagram of een leuk TikTok filmpje, vermeld wel JewellerybyChantal in jouw post. Je kan ook #JewellerybyChantal gebruiken en kans maken dat we jouw foto gebruiken voor ons Instagram account of misschien wel voor in de webshop!

Heb je nog nooit eerder besteld bij ons? Dan kan je onze foto's gebruiken van ons Instagram account.

 

Beloningen

Heb jij jouw unieke kortingscode gedeeld met je vrienden, familie, bekenden en volgers? Dan kan jij je eigen shoptegoed winnen! Hoe leuk is dat? Daarmee kan jij je favorieten items shoppen die je zelf verdiend hebt!

In het tabel zie je de beloningen die je krijgt aan het einde van de twee maanden.

Aantal keer de kortingscode gebruikt Shoptegoed
3 bestellingen met jouw kortingscode € 5,-
5 bestellingen met jouw kortingscode € 7,50
8 bestellingen met jouw kortingscode € 10,-
10 bestellingen met jouw kortingscode €12,50
15 bestellingen met jouw kortingscode € 15,-

Belangrijk om te weten! 

 • Jouw unieke kortingscode is éénmalig in te wisselen. 
 • Het aantal volgers dat je hebt heeft geen invloed op onze selectie. Wij kijken of je actief genoeg bent op sociale media.
 • Het shoptegoed is éénmalig in te wisselen en is 6 maanden geldig.
 • Je kan maar één kortingscode per bestelling invoeren.  
 • De kortingscode die je ontvangt kan alleen worden gebruikt op www.jewellerybychantal.nl
 • Wanneer er geen items zijn besteld met jouw kortingscode, ontvang je helaas geen shoptegoed.
 • Het shoptegoed is helaas niet te combineren met eventuele andere kortingscodes en/of acties.
 • Iedere week ontvang je van ons een bericht met een update van hoeveelheid bestellingen er met jouw kortingscode is geplaatst, zodat jij ook weet of je al shoptegoed hebt verdiend zoja, hoeveel. 
 • Je mag ook de kortingscode zelf gebruiken, jouw bestelling telt ook mee in het beloningssysteem.
 • Vermeld altijd Jewellery by Chantal in jouw promotie berichten en/of tag ons. 
 • Na het einde van de twee maanden ontvang je van ons een bericht met daarin of je shoptegoed hebt verdiend en zoja, hoeveel.
 • Vond je het leuk om promotor te zijn van Jewellery by Chantal? En wil je doorgaan met de samenwerking? Reageer dan op de email die je van ons ontvangt met daarin je eventuele shoptegoed. Je ontvangt dan van ons opnieuw een unieke kortingscode voor jezelf en een kortingscode voor jouw vrienden, familie, kennissen en volgers.

 

 

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje of een email naar klantenserive@jewellerybychantal.nl

Wie weet, werk jij samen met Jewellery by Chantal.