• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Dagelijkse verzending
  • Veilig winkelen en betalen
  • Altijd als een cadeautje verpakt
Home » Klantenservice » Verzending en retourneren

Verzending en retourneren


Bestelling ophalen in Poortugaal 

Het is mogelijk om jouw bestelling op te halen in Poortugaal. Stuur een email naar klantenservice@jewellerybychantal.nl of een stuur een WhatsApp bericht naar +31617880876 om een afspraak te maken.

 

Verzending

Wij verzenden binnen Nederland en België. 

Wij versturen de bestellingen binnen twee werkdagen naar je op. Let op! Bij gepersonaliseerde armbanden kan de levertijd langer duren.

 

Wij hebben verschillende verzendmethodes binnen Nederland: PostNL brievenbuspakket zonder Track & Trace, PostNL brievenbuspakket met Track & Trace, PostNL pakketpost met Trace & Trace. 

 

Binnen België hebben wij drie verschillende verzendmethodes: PostNL pakketpost zonder Track & Trace, PostNL brievenbuspakket zonder Track & Trace en PostNL pakketpost met Track & Trace.

Je winkelmandje berekent zelf uit welke verzendmethodes je kan kiezen. Iedere verzendmethode heeft een maximum gewicht.

 

Gratis verzending

Bij een bestelling binnen Nederland boven de €50,- is de verzending gratis. Bij een bestelling binnen België boven de €65,- is de verzending gratis.

 

Levertijd

De levertijd van de verzending is ongeveer 1-2 werkdagen binnen Nederland via PostNL.


Retourneren 

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Je mag het item(s) retour sturen binnen 14 dagen. De retourzendingen zijn voor eigen kosten en risico's. 

Als je je bestelling retour wilt sturen kan je een email sturen naar: klantenservice@jewellerybychantal.nl. Vermeld in de mail je naam, ordernummer en wat je retour wilt sturen. 

Bij je bestelling ontvang je ook een retourformulier, graag ontvangen wij die ingevuld bij de retourzending. Geen retourformulier ontvangen? Download het retourformulier hier

 

Retourneren kan je eenvoudig doen via de volgende stappen:

  1. Vul het retourformulier volledig in. Geen retourformulier ontvangen? Download het formulier hier
  2. Voeg dit retourformulier en de artikel(en) terug in de originele verpakking. De artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn. 
  3. Verstuur de artikel(en) naar het onderstaand adres. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening en risico's.

 

Jewellery by Chantal

Limes 19

3176 TE Poortugaal

 

Retourvoorwaardes

De item(s) die je retour wilt sturen moet ongedragen zijn en in de originele verpakking zitten. In verband met hygiëne mogen oorbellen, scrunchies en haarartikelen niet retour gestuurd worden. Gepersonaliseerde sieraden vallen onder maatwerk en mogen daarom ook niet retour gestuurd worden. 

Bekijk hier de retour- algemene voorwaardes.

Gratis verzending vanaf €50,-

Binnen 48uur verzonden

Altijd als een cadeau verpakt